Hier vind u alle informatie over de bootverhuur

Botenverhuur :
De boten kunnen gehuurd worden met en zonder buitenboordmotor. Deze motor is een 4 pk Suzuki 4 takt motor met een eigen brandstof tank . De motoren lopen zo mooi langzaam stationair dat het een genot is om trollend te vissen . Wij zijn in het bezit van aluminium en stalen boten waarvan de aluminium boten zijn uitgerust met een visbun.

De botenverhuur bevind zich tegenover het Oosteinder Natuurgebied, ongeveer 3 km rechts van ons bevinden zich de Westeinderplassen waar het prima vertoeven is in de zomer maar ook uitermate geschikt is voor het vissen op wit en roofvis. 

Voor dit gebied zijn er bij ons dagvergunning voor het vissen verkrijgbaar!

Ongeveer 3 km links van ons treft u de Nieuwe Meer, een voormalig zand zuig gat de diepte hier kan oplopen tot 28 meter, de bodem is daar grillig en is uitermate geschikt voor het vissen op snoekbaars.

 Botenverhuur alleen mogelijk boven de 18 jaar, om teleurstelling te voorkomen is reserveren gewenst.

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten.

BOTENVERHUUR VOOR RECREATIE:

Voor de recreatie zijn de boten uitermate geschikt (maximaal 4 volwassenen), een heerlijke dag op het water is een happening voor het hele gezin . Moeders de vrouw kan heerlijk genieten van het zonnetje, een mooi boek of de omgeving en als het allemaal te warm wordt is er voldoende water om  een heerlijke verkoelende duik te nemen.

De kinderen zijn het water niet uit te krijgen al helemaal niet als er een luchtbed of en grote band is om mee te spelen. Niet ver van onze botenverhuur is een openbare aanlegplaats met een zwemtrap waar de kinderen prima het water in en uit kunnen komen. Op de Westeinderplassen zijn diverse openbare aanlegplaatsen waar men kan eten spelen of ook zwemen, deze plaatsen staan op een kaart die u bij vertrek van ons mee krijgt!

CONTACT

 

Schwegler botenverhuur
Aalsmeerderdijk 15 
1438 AR OudeMeer

020 657 0115

Contact opnemen met Schwegler Botenverhuur?

 

Wilt u meer informatie over de botenverhuur, dan kunt u altijd mailen of bellen, wij zijn u graag van dienst!

Schwegler Botenverhuur Oude Meer

© Schwegler Botenverhuur 2016